+31 (0)20 - 572 71 90 +31 (0)20 - 572 71 99 info@boontjeadvocaten.nl
Boontje Advocaten || Arbeidsrecht Plus

ActueelVacature Senior Associate Arbeidsecht en Medior Associate Arbeidsrecht

 

Boontje Advocaten heeft de strategie om verder uit te breiden. Deze uitbreiding is gewenst vanwege de Arbeidsrecht Plus Formule. Hierbij gaat het om een focus; hetzij een aandachtsgebied / sub specialisme, hetzij een specifieke branche. Voor beide geldt dat het een toevoeging kan zijn, of een versterking van het bestaande. De groei van kantoor is voorts van belang in het kader van het waarborgen van de continuïteit van het kantoor. Daarnaast krijgt Boontje Advocaten vanuit de markt/klanten steeds meer de vraag om behandeling van dossiers op seniorniveau. De internationale praktijk neemt ook een steeds grotere vlucht. Tot slot bouwt Boontje Advocaten aan de mediationpraktijk op het gebied van arbeid en samenwerking.

De Medewerker heeft tussen de 4 en 8 jaar werkervaring. De Senior Associate heeft meer dan 8 jaar werkervaring. Voor beide rollen geldt dat de kandidaat het arbeidsrecht op hoog niveau beheerst. Daarnaast heeft de kandidaat een subspecialisme/aandachtsgebied (of meer dan één) binnen het Arbeidsrecht of in elk geval de wil deze te ontwikkelen. Het aandachtsgebied kan betrekking hebben op een specifiek onderdeel van het arbeidsrecht (hetzij complementair aan bestaand profiel kantoor, hetzij als versterking), het arbeidsrecht binnen een specifieke branche (bijvoorbeeld: sportrecht, gezondheidsrecht), of mediation.

De gezochte Advocaat is een uitstekende professional. Is goed en hoogwaardig opgeleid. Heeft zowel een professionele als een persoonlijke signatuur. Een goede reputatie binnen het arbeidsrecht en de genoemde aandachtsgebieden. Is zelfstandig, easy going, flexibel, ondernemend en een fijne, leuke collega. Een mooie aanvulling voor kantoor. Heeft de ambitie om in de ‘eredivisie’ van het Arbeidsrecht mee te spelen. Voor de Senior Associate geldt bovendien dat er voldoende ruimte is om partnerambitie te hebben. Commerciële slagkracht en een (begin van eigen) praktijk binnen de aandachtsgebieden is een voorwaarde.

Deze Werving & Selectie procedure is uitbesteed aan Govaerts Executive Search. Neem voor meer informatie contact op met Marjolein Govaerts via marjolein@govaerts.nl.

 

 

Actueel

16/10/2017

Het webinar van Danny Vesters en Jolanda de Groot over het concurrentiebeding is terug te zien via dit mooie magazine.

Lees meer over Danny en Jolanda en vooral over de mogelijkheden van het Lees meer
29/06/2017

Pascal Kruit sluit zich aan bij Boontje Advocaten

Mr. dr. Pascal Kruit (33), advocaat en universitair docent arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Lees meer
23/06/2017

Paul Boontje treedt toe tot het bestuur van de NVVMA (Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten).

Paul Boontje, advocaat en MfN-registermediator, is op 20 juni 2017 toegetreden tot het bestuur van Lees meer
12/06/2017

Het is de “Week van de mediation”.

Een initiatief om mediation onder de aandacht te brengen. Als goed alternatief voor Lees meer

 
Delen op